NINA 66 ÅR EFTER HENDES FØRSTE SIMPLE DETOX FORLØB

SIMPLE DETOX SEPTEMBER 2018

Nina skriver:

‘Jeg har bestemt nået mine fastsatte ønskemål som jeg skrev ned ved starten af Detox. 

Det er igen blevet nemt, at være i min krop som også føles let. Det måler jeg ved, at jeg ikke længere falder i søvn på min togtur hjem fra arbejde (Kbh-Helsingør) og min aften energi også er kommet retur. 

I de første uger havde jeg ro i den slidgigt som driller. Nu klør det igen i leddene. 

Jeg har tabt mig 3 kg, så nu fortsætter jeg Detox spisningen til jeg rammer min gamle overvægt på 72 kg (om 2 kg). Min under hud kløer helt enormt under vægttabet, hvilket det altid har gjort, når jeg begynder at tære på fedtet. Lige nu kløer det for eksempel på ryggen og ydre lår. 

Min hud har ændret sig som du også noterede dig i fredags, da jeg fik Body SDS, men ydermere, mener jeg at se, at den mørke skygge under højre øje er aftaget. 

Så godt !!!

Min datter på 35 år var bekymret for, om min mørke rande, skyldes at hendes familie trak for meget på mig. Det er det nu ikke, jeg kan godt sige fra. 

Jeg har været delvis vegetar under hele perioden, og spist fisk. 

Jeg vil, når jeg når min endelige vægt, vurdere om jeg skal fortsætte med at være gluten og laktosefri, for det har jeg nok mest lyst til. Jeg vil også forsøge at styre min store lyst til oksemørbrad. 

Så alt i alt, tak for dine inspirerende opskrifter og spændende støtte.

Dejligt at vide at du er her.’ 

mohammadhosein-mohebbi-683700-unsplash.jpg
Jeg spilder i øvrigt ikke mit liv med at passivisere mig med fjernsyn, for der er så meget spændende jeg foretager mig.
— Nina