METTE OM SIMPLE DETOX

Mette Nørgaard på Simple Detox April 2018 med 7 dage tilbage af forløbet:

"Sofie formår at gøre det simpelt at skabe nye vaner. Materialet er gennemarbejdet og nemt at gå til. Det fungerer super fint at den første uge bruges på at forberede og indstille sig på de nye tiltag i forbindelse med kosten.

Det giver en fantastisk følelse at gøre noget godt for sig selv. Jeg sover tungere end jeg normalt gør og er mere klar i hovedet når jeg vågner. Jeg er ikke oppustet og har en dejlig let følelse i kroppen, masser af energi og føler ikke sult.

For mig er mængden af vand og kun tre måltider om dagen helt sikkert noget jeg tager med mig som nye gode vaner.

Jeg føler mig holdt i hånden i facebook gruppen hvilket har gjort det nemt at følge Simple Detox."

D. 23. april 2018

Mette
Det giver en fantastisk følelse at gøre noget godt for sig selv. Jeg sover tungere end jeg normalt gør og er mere klar i hovedet når jeg vågner
— Mette