ANNA, ENTREPRENØR, CEO OLIOLI MEDITATION

Anna har deltaget på 30 dages Simple Detox April 2018

‘Jeg var positivt overrasket over Sofies fleksibilitet og hendes evne til at lade gruppens dynamik påvirke forløbet. Det her er ikke bare sådan et program man lever efter i 30 dage, med nogle motiverende ord der er skrevet for længst og sat på en skabelon. Det er meget personligt.

Sofie er til stede i gruppen dagligt, og da jeg efterspurgte et godt råd til min sukkertrang kom hun med tre (!) øvelser jeg kunne bruge. Og hun lagde dem også op som
lydfiler, så jeg kunne lytte til dem når som helst.

Jeg lever til daglig efter principperne, men havde helt klart brug for at hanke lidt op i mig selv. Jeg er ret overrasket over hvad det gav mig. Jeg fik ryddet op i mine vaner. Jeg ejer ingen vægt, men jeg kunne tydeligt se at jeg havde tabt noget ophobet væske, og
mærke hvordan mine led var mere smidige, trods at den træning jeg supplerede med var minimal.

Jeg er klar på en tur mere!’

http://www.olioli.dk/meditationer/

D. 28. august 2018

40355747_2211356618906315_6501573840299098112_o (1).jpg
Det her er ikke bare sådan et program man lever efter i 30 dage, med nogle motiverende ord der er skrevet for længst og sat på en skabelon. Det er meget personligt.
— Anna