LUBA OM SIMPLE DETOX MAJ 2018

SIMPLE DETOX

Mød Luba som var med på forårs Detox i maj:

‘Hvor er jeg glad for rejsen med Privilgeum Simple Detox Maj 2018.

Jeg manglede viden om hvordan jeg kan vælge til og fra i min kost. Det fik jeg. Og derefter bredte effekten sig til andre områder af mit liv, hvor jeg også fik styrken til at vælge til og fra.

Krop og sind hænger utroligt godt sammen og det gjorde at jeg kom ud af min stress og tankemylder.

Sofies kærlige opbakning gjorde at jeg nænsomt blev ført ind i processen og igennem usikkerhed, tvivl og spørgsmål.

Jeg fik fornyet kærlighed til mig selv og et mere holistiske livssyn. I gruppen erfarede jeg 'at jo mere du giver, jo mere du får tilbage'.

d. 23. august 2018

39998624_2199436670098310_7614204123558182912_n (1).jpg
Krop og sind hænger utroligt godt sammen og det gjorde at jeg kom ud af min stress og tankemylder.
— Luba

SHARE THE LOVE

Lovely words from my client came on email today❤️🙏

‘I started going to Sofie during a period of extreme stress, in which my poor nervous system sent up a red flag that was impossible to ignore. She listened to me, gave me her gentle understanding and then her healing hands.

I walked away from that first hour with her with a better understanding of why my body was behaving as it was. Although I was broken, she gave me the feeling that I could be rebuilt, and that’s what she did in the months that followed.

Having Body SDS is about more than being passive and simply being treated – Sofie has, without me even realising it, woken me up, made me more conscious and shown me why and how self-care is so very essential for us all.

That nerve-related crisis is far behind me now, but I still go to see Sofie at least one a month, so that I have what I know to be a strong foundation for physical, mental and emotional health. My Body SDS sessions with her are something I would never give up – they’re too precious.

I can’t describe what she does, but I’d like to call it witchcraft (the good kind!). Because for me, Body SDS been nothing short of miraculous.’

D. 29. august 2018

alexandru-zdrobau-200768-unsplash.jpg
Sofie has, without me even realising it, woken me up, made me more conscious and shown me why and how self-care is so very essential for us all.
— Client

NINA 66 ÅR EFTER HENDES FØRSTE SIMPLE DETOX FORLØB

SIMPLE DETOX SEPTEMBER 2018

Nina skriver:

‘Jeg har bestemt nået mine fastsatte ønskemål som jeg skrev ned ved starten af Detox. 

Det er igen blevet nemt, at være i min krop som også føles let. Det måler jeg ved, at jeg ikke længere falder i søvn på min togtur hjem fra arbejde (Kbh-Helsingør) og min aften energi også er kommet retur. 

I de første uger havde jeg ro i den slidgigt som driller. Nu klør det igen i leddene. 

Jeg har tabt mig 3 kg, så nu fortsætter jeg Detox spisningen til jeg rammer min gamle overvægt på 72 kg (om 2 kg). Min under hud kløer helt enormt under vægttabet, hvilket det altid har gjort, når jeg begynder at tære på fedtet. Lige nu kløer det for eksempel på ryggen og ydre lår. 

Min hud har ændret sig som du også noterede dig i fredags, da jeg fik Body SDS, men ydermere, mener jeg at se, at den mørke skygge under højre øje er aftaget. 

Så godt !!!

Min datter på 35 år var bekymret for, om min mørke rande, skyldes at hendes familie trak for meget på mig. Det er det nu ikke, jeg kan godt sige fra. 

Jeg har været delvis vegetar under hele perioden, og spist fisk. 

Jeg vil, når jeg når min endelige vægt, vurdere om jeg skal fortsætte med at være gluten og laktosefri, for det har jeg nok mest lyst til. Jeg vil også forsøge at styre min store lyst til oksemørbrad. 

Så alt i alt, tak for dine inspirerende opskrifter og spændende støtte.

Dejligt at vide at du er her.’ 

mohammadhosein-mohebbi-683700-unsplash.jpg
Jeg spilder i øvrigt ikke mit liv med at passivisere mig med fjernsyn, for der er så meget spændende jeg foretager mig.
— Nina

MØD MIN KLIENT ALLAN SOM ER DEN VILDESTE INSPIRATION

Fra 'medicin resten af livet' til MEDICINFRI på 3 måneder.

Tro ikke at Body SDS magisk tryller alting væk mens du ligger på briksen. Selvhelbredelse er et personligt ansvar, som Allan tog meget alvorligt.

Læs hans rørende historie om forløbet her:

"Du burde virkelig dele din historie, Allan. Det er jo for sindssygt...", er der flere, der har sagt til mig siden jeg den 30. september sidste år spiste min sidste Ipren - forhåbentlig nogensinde.

Så det gør jeg nu. Ikke for at få hverken medlidenhed eller klap på skulderen. Begge dele har jeg fået rigeligt af af både mig selv og verdens vildeste familie og venner. Men i håbet om, at måske bare en eller to, som også kæmper med gigt, inflammation og Ibuprofen, vil læse med. Også selvom det er lidt langt.

DOMMEN
Den 15. marts 2017 fik jeg at vide, at jeg havde rygsøjlegigt, og at jeg skulle indstille mig på at skulle spise smertestillende medicin resten af mit liv. Rygsøjlegigt er en kronisk sygdom, som lægerne ikke ved så meget om. Den kommer og går og viser sig ved inflammation i knæ, hofter og ryg. Og så er der noget med øget risiko for hjerte-kar-sygdomme og nogle få risikerer at miste synet. Nogle mærker moderate smerter, andre kan ikke passe et arbejde. Så det var en rigtig god dag, der for et år siden.

FORLØBET
Jeg havde i ca. 1 år op til haft pisseondt i knæ og specielt hofter, som blev værre og værre. Mine knæ har altid været fucked. Det ved alle. Men hoften? Jeg prøvede med lidt ipren i kombination med Panodil i samråd med lægen. Det hjalp nogle dage, men langt fra alle. Og pludselig begyndte jeg også at få sindssygt ondt i ryggen, så meget så jeg vågnede om natten og ikke kunne sove mere.

Dér begyndte jeg at spise rigtig mange Iprener - igen i samråd med en læge. Det hjalp på søvnen, men det gjorde stadig så ondt, at jeg ikke kunne hverken træne eller løbe. Og jeg kunne ikke tage strømper på eller vende mig i sengen - uden at bide tænderne så hårdt sammen, så tandlægen på et tidspunkt spurgte, om jeg var begyndt at skære tænder.

Jeg havde været til mere end 10 fysioterapeuter, kiropraktorer, læger, zoneterapeuter i 2016, men ingen kunne finde ud af, hvad der var galt. Nogen sagde, at jeg skulle opereres, andre gav mig øvelser og indsprøjtninger, og igen andre sagde, at mit ene ben var længere end det andet. Og til sidst var der altså én, som sendte mig til reumatolog (det er dem, der ved noget om gigt).

10-15 forskellige blodprøver, en MR-scanning og 2 x røntgen senere kom dommen så den dag for et år siden: Morbus Bechterew aka. rygsøjlegigt og piller resten af dit liv.

1600 mg ibuprofen, eller det der svarer til 8 alm. Iprener hver aften - og så selvfølgelig tilhørende mavesårsmedicin. Fordi Ibuprofen er noget stads for maven. Og så jævnlige blodprøver, fordi nyrerne heller ikke er så glade for medicin generelt.

JEG BRØD HULKENDE SAMMEN på min sofa den aften i marts, jeg kom hjem med en kæmpe pakke maxi Ibruprofen, som jeg nu var afhængig af. Var det her resten af mit liv? Jeg var (dengang stadig) i 30'erne og alle, der kender mig ved at sport og motion altid har været en kæmpe del af mit liv. Jeg er kraftedme ikke sådan en, der er syg. Eller er jeg?

Jeg kom i et forløb hos en virkelig dygtig og sindssygt godt kommunikerende reumatolog på Glostrup i maj. Men konklusionen var desværre den samme. "Vi kan ikke kurere det, og ibuprofen er den behandling, vi kan tilbyde dig". Og så selvfølgelig at jeg skulle prøve at træne lidt, og at jeg var den bedste til selv at mærke efter, hvad jeg kunne og hvad jeg ikke kunne.

KUREN
I juli begyndte jeg at gå til yoga og til Body SDS hos Privilegium - Autoriseret Body SDS Behandling. Jeg gik røvmeget til yoga og røvmeget til Body SDS. Og det var åbenbart bare det, der skulle til.

Og 30. september 2017 stoppede jeg så med at æde Iprener (efter en kæmpe skideballe af Sofie), og hvis man ser bort fra en sindssyg hovedpine de første par dage, så er det gået bedre og bedre i min ryg, mit knæ og mine hofter dag for dag, siden den dag jeg stoppede.

Jeg har sågar prøvet at opleve nogle dage komplet smertefri, hvilket er en vild følelse, efter flere år, hvor det altid gjorde ondt et eller andet sted. Det kom efter 14 dages udrensningskur, hvor jeg ikke spiste gluten, mælkeprodukter, sukker, rødt kød eller drak kaffe eller alkohol - Jep, alt det sjove.

JEG ER LIDT SPLITTET MED DET KOST DER. 
For lige så lidt jeg er sådan en, der er syg, lige så lidt gider jeg at være ham der, der altid bare skal have en salat og noget kogt vand og siger nej tak til Fernet Branca shots.

Men der er fandeme noget i det. Man skal behandle sin krop ordentligt, og tænke over, hvad man propper i den. Så lige nu eksperimenterer jeg lidt med at holde igen med gluten, sukker og rødt kød, og så ser vi, hvordan det går.

Jeg går stadig til Body SDS og rigtig meget til yoga, og så er jeg sammen med en fysioterapeut i gang med at træne knæet op, HELT fra bunden.

Drømmen er stadig at komme til at løbe rundt om søerne til sommer eller næste forår, og måske ligefrem spille lidt bold igen. Hvis bare én af de ting sker, så kan I eddermanme godt regne med verdens største fest :)

SÅ KENDER DU NOGEN, der har fået at vide, at de har gigt?
Så send det her til dem og fortæl dem, at der er en anden vej end Iprener.

24.februar 2018

1923937_1901346589907321_9088581851228981081_n (1).jpg
D. 30. september 2017 stoppede jeg så med at æde Iprener (efter en kæmpe skideballe af Sofie), og hvis man ser bort fra en sindssyg hovedpine de første par dage, så er det gået bedre og bedre i min ryg, mit knæ og mine hofter dag for dag, siden den dag jeg stoppede.
— Allan

Velkommen til min blog

Jeg er her fordi jeg er drevet af historien. Af samtalen. Af mødet med mennesker, som alle altid overrasker med deres version af den samme historie. Jeg er her af lyst fordi nysgerrigheden efter hvad det er der rør sig i os aldrig mættes. Hvad er det der gør, at vi gør som vi gør? Hvor sætter vi en stopper for os selv? Hvor bliver det for farligt? Tør vi vise os selv som dem vi virkelig er? Ved vi selv hvem vi virkelig er?

Jeg er dybt fascineret af mødet med kroppen i denne proces og hvor meget der er at hente når vi går på opdagelse i os selv, og ser mønstre der ikke tjener eller gavner os – eller simpelthen ikke er vores. På den måde vække vores bevidsthed og åbne op for vores resurser, med de nye muligheder for personlig udfoldelse det giver.

Og sætte følelserne fri. Det er så forløsende.

Jeg har beskæftiget mig med Body SDS og terapi i alle mulige former siden 2002. Altid drevet af min ukuelige interesse i at blive klogere på mig selv – og dermed andre.

Jeg har siden 2004 eksperimenteret med mange former for faste, træning, juicekurer, udrensning og detox. Jeg har testet enorme mængder af kosttilskud og vitaminer. Jeg er blevet klogere på hvilken kost der er god for mig. Hvad giver mig energi, overskud og et lyst sind, og hvad tager min energi, mit overskud og gør mig nedtrykt. Ikke mindst hvor stor indflydelse det har.

Jeg arbejder målrettet med hvordan vi forbinder os med det der er godt for os, hver dag. Hvordan vi træder ind i vores fulde potentiale. Hvordan vi vover at give en bid af os selv og træde ud af det komfortable og trygge hvilested og mærke sommerfugle. Jeg bruger meditation og visualisering af accept og taknemmelighed.

Jeg går på opdagelse i mig selv og bliver hele tiden klogere på hvem jeg er og hvad livet er for mig, draget af min mavefornemmelse og intuition.

Jeg er hele tiden i bevægelse. Det er du også. Selv når vi står mest stille, flytter vi os. Jeg vil dele min viden gennem mit arbejde med Body SDS og alt det andet jeg beskæftiger mig med. Konkrete redskaber og øvelser, som du kan bruge fra i dag.

Det er blevet tid til at tage denne samtale ud af mit behandlerrum. Velkommen til min blog.

Detox dig smuk med Body SDS

Jeg har i mange år fulgt Ninka som i 2008 kom med bogen ‘Kernesund familie – sådan!’. I dag er jeg Ninkas personlige Body SDS behandler, elev på hendes Mentor uddannelse og en del af hendes detox tribe. I december 2015 gæstede jeg på hendes detox blog, som du kan se her

Jeg vil fortælle dig lidt om hvad Body SDS er, og hvordan Detox og Body SDS kan have glæde af hinanden. 

Først lidt om mig
Jeg hedder Sofie Nishida. Jeg er uddannet Body SDS behandler og er selvstændig med Privilegium. Jeg har fået mit navn Nishida af min mand som har japanske rødder. Sammen har vi to piger. Jeg har arbejdet med Body SDS, terapi i alle mulige former og udrensning (detox) siden 2002 og har fulgt Ninka tæt siden hendes første bog udkom i 2008. 

Hvad er Body SDS?
Body SDS er et dansk behandlings- og træningssystem, som gennem flere generationer har udviklet et system der arbejder med ’Det Hele Menneske’, ud fra den betragtning at krop og sind hænger sammen. Selve behandlingen består af en lang række led bevægende teknikker, som er meget pulserende og til tider temmelig konfronterende. Uanset hvad du kommer med, vil Body-sds altid arbejde hele kroppen igennem, i samarbejde med åndedrættet, som er en essentiel del af både behandling og træning. 

Tøm skraldespanden
Body SDS lærer os om hvordan vi hjælper kroppen med at tømme skraldespanden. Lad os et øjeblik forestille os at kroppen er en stor beholder, som hver dag bliver fyldt med indtryk og informationer. På et tidspunkt er der ikke plads til mere. Behandlingen hjælper kroppen med at tømme alle de indtryk og informationer der hober sig op, så der bagefter er frigjort plads til at fylde op på ny. Når kroppen slipper eller tømmer kan det foregå på forskellige måder. For nogen vil det være relativt udramatisk, andre vil mærke en snurrende og sitrende fornemmelse i kroppen. Lidt ligesom når din fod sover. En gang i mellem kan det blive til kramper, og det kan føles lidt voldsomt om end det er meget effektivt. 

For nogen kan det være en gammel følelse af vrede eller sorg der åbner op og det kan også godt være temmelig overvældende første gang. Når kroppen åbner, kan gamle tilstande få fornyede kræfter. Det kan både være glade eller traumatiske begivenheder fra din fortid. Når vi giver dem plads til at udtrykke sig, så bliver der frigjort en (skal væk) plads. 

Body SDS skaber et rum hvor følelser bliver budt velkommen
Følelser er ikke rigtige eller forkerte. De ER bare. Når en følelse får lov til at blive mødt som den er, er det ofte en meget forløsende proces at give slip på den. Betragter vi følelserne som skyer på himlen, kan de få lov til at passere forbi. En gang i mellem er skyerne så store og mørke, at det kan være svært at se en ende på dem. Andre gange er det bare en byge. Fælles for dem er, at de får lov at komme til syne, de får lov til at udtrykke sig, og på den måde kan de få lov at lette. 

Body SDS er en samtale med kroppen

At gå ind i en følelse kan lyde ret farligt for nogen. Det er der terapeuten bliver nyttig. En Body SDS behandler er rustet til at tage dig i hånden og gå med dig ind i mørket. Vores hoveder er så veludviklede og vi er så dygtige til at lade fornuften forklare, vurdere eller dømme de forskellige tilstande vi befinder os i. Her kommer Body SDS virkelig til sin ret. Vi får lov at ’mærke’ hvad kroppen har at sige. 

Detox og Body SDS

Detox er en forlængelse af Body SDS og omvendt. Hånd i hånd kan de redskaber vi får på Detox Dig Smuk og den åbning der sker på briksen med Body SDS, være med til at integrere det arbejde vi gør bevidst, med det arbejde der foregår ubevidst. 

Der hvor der virkelig er noget for os at hente, er i den proces hvor vi åbner for vores åndedræt og giver kroppen plads til at tale. På den måde bliver vi mere bevidste om hvad det er vi går og siger til os selv. Hvad det er for handlinger vi hele tiden gentager, som måske direkte modarbejder vores bedste intentioner? 

De redskaber som Ninka igennem mange år har forfinet, træder i kraft med fornyet styrke, når vi med åndedrættet åbner op for den strøm, der i højere eller lavere fart styrer vores liv. 

I samarbejdet finder jeg det så interessant, hvordan vi lag for lag kommer tættere på den vi er. I takt med at vi når dybere ind i os selv, træder støjen udefra mere i baggrunden. 

Kan vi observere og acceptere det vi oplever, blot som en information eller ledetråd, kan vi lære noget om os selv. 

 

LEEP 2.0

I august måned 2015 startede jeg uddannelse på LEEP 2.0.

LEEP er på mange måder en forlængelse af, og en fordybelse i mit arbejde som Body SDS terapeut.

Det er forståelse af mødet mellem mennesker. Alt det der sker mellem os som vi ikke kan sætte ord på, det vi mærker og føler, stemninger osv.

Det er alle de mønstre vi gentager og gentager som måske ikke tjener os mere. At opdage dem. At kaste lys på dem. At forstå hvorfor de er der og på den måde beslutte, om hvorvidt de fortsat tjener os i det liv vi lever nu.

Det er en måde at forfine og udvikle os på som mennesker, det være sig privat og professionelt, både for at blive klogere på os selv – og på den måde at blive klogere på andre. At bevidstgøre at alle vores handlinger har en konsekvens.

Det er et vigtigt oprydningsarbejde i gamle vaner. En måde at vikle os ud af gamle spind, som vi troede var vores personlighed, og som vi opdager SLET ikke passer ind. Ting vi siger, gør, måder vi handler på, både overfor os selv og andre. Finde ind til den vi er bag alt det vi har samlet op igennem vores liv. Eller det der er blevet kastet efter os som er blevet hængende.

Redskaber til at rumme os selv og andre og vigtigst af alt acceptere og værdsætte livet som det er for os lige her og nu – og hvad der skal ske fremadrettet hvis vi vil ændre retning.

Og så er LEEP Niia Bloch som i sig selv er det hele værd. Hun er definitionen på et levende og bevidst menneske, som har sat hele sit liv ind på at øse sin viden og kærlighed ud i verden.

Jeg forsøger mig her, ganske uforberedt på at blive filmet, at skitsere hvad LEEP har at byde på og hvad jeg oplever det giver mig. Dette er bare en bid af hvad jeg har at sige om det. Således kan denne samtale i virkeligheden være den afgørende samtale for hvordan fremtiden skal se ud. Og det er en del af min passion. Meningsfyldte samtaler.

http://www.niiabloch.com/