Velkommen til min blog

Jeg er her fordi jeg er drevet af historien. Af samtalen. Af mødet med mennesker, som alle altid overrasker med deres version af den samme historie. Jeg er her af lyst fordi nysgerrigheden efter hvad det er der rør sig i os aldrig mættes. Hvad er det der gør, at vi gør som vi gør? Hvor sætter vi en stopper for os selv? Hvor bliver det for farligt? Tør vi vise os selv som dem vi virkelig er? Ved vi selv hvem vi virkelig er?

Jeg er dybt fascineret af mødet med kroppen i denne proces og hvor meget der er at hente når vi går på opdagelse i os selv, og ser mønstre der ikke tjener eller gavner os – eller simpelthen ikke er vores. På den måde vække vores bevidsthed og åbne op for vores resurser, med de nye muligheder for personlig udfoldelse det giver.

Og sætte følelserne fri. Det er så forløsende.

Jeg har beskæftiget mig med Body SDS og terapi i alle mulige former siden 2002. Altid drevet af min ukuelige interesse i at blive klogere på mig selv – og dermed andre.

Jeg har siden 2004 eksperimenteret med mange former for faste, træning, juicekurer, udrensning og detox. Jeg har testet enorme mængder af kosttilskud og vitaminer. Jeg er blevet klogere på hvilken kost der er god for mig. Hvad giver mig energi, overskud og et lyst sind, og hvad tager min energi, mit overskud og gør mig nedtrykt. Ikke mindst hvor stor indflydelse det har.

Jeg arbejder målrettet med hvordan vi forbinder os med det der er godt for os, hver dag. Hvordan vi træder ind i vores fulde potentiale. Hvordan vi vover at give en bid af os selv og træde ud af det komfortable og trygge hvilested og mærke sommerfugle. Jeg bruger meditation og visualisering af accept og taknemmelighed.

Jeg går på opdagelse i mig selv og bliver hele tiden klogere på hvem jeg er og hvad livet er for mig, draget af min mavefornemmelse og intuition.

Jeg er hele tiden i bevægelse. Det er du også. Selv når vi står mest stille, flytter vi os. Jeg vil dele min viden gennem mit arbejde med Body SDS og alt det andet jeg beskæftiger mig med. Konkrete redskaber og øvelser, som du kan bruge fra i dag.

Det er blevet tid til at tage denne samtale ud af mit behandlerrum. Velkommen til min blog.